• Es Tv’de Cumartesi akşamları Kırım Tatarcasında yayınlanan Güzel Kırım programının 2 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan 4. Bölümüne Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Olgun Boydak katıldı.

aob5

Güzel Kırım’ın 7. Bölümünde Ediye Kataman’ın sorularını cevaplayan Ali Olgun Boydak, Kırım Derneği ile tanışması ve faaliyetlerine katılması ile ilgili bilgiler verdikten sonra Türkiye ve Ukrayna arasındaki ilişkilerde sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti.

aob6

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz olan Ali Olgun Boydak aynı zamanda Ukrayna Dostluk Derneği Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Sunuculuğunu Ediye Kataman’ın yaptığı “Güzel Kırım” programı Es Tv’de Cumartesi akşamları saat 20.00 ile 21.00 arasında yayınlanıyor.

Ali Olgun Boydak ile yapılan sohbeti aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.