•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Derneğimiz Gençlik Kolları 1 Temmuz 2015 tarihinde Ankara’da bir iftar düzenledi. Derneğin eski gençlik kolları üyeleri, eski gençlik komisyonu başkanları ve aramıza yeni katılan pek çok gencinde bulunuduğu bu etkinlikte gençler hem sohbet etme hemde Kırım’daki son durum hakkında fikir alış verişi yapma imkanı buldu. Kırım Derneği Genel Merkezi  her sene geleneksel olarak organize ettiği bu programlarına devam etmekte ve bu ramazan ayı boyunca  benzer etkinliği tekrarlamak niyetinde.

    Ankara’nın çeşitli ilçelerinde organize edilen Ramazan Fetivallerine iştirak eden gençlik kolları şuan hali hazırda Altındağ ve Keçiören Ramazan etkinlikerinde stant açmış durumdalar. 5 Temmuz 2015 Pazar günü saat 10:00’da Keçirören Kalaba Kent Meydanı’nda organize edilecek olan Kırım Gecesi, derneğimiz gençlik kollarının bir sonraki etkinliği.

    Güzel danslarımızı ve nazik nağmelerimizi özleyen herkesi bundan sonra organize edeceğimiz iftar programlarına ve 5 Temmuz Pazar günü Keçiören Kalaba Kent Meydanı’na bekliyoruz!

         

         

        

    Pin It