• Kırım Derneğimiz Seydişehir Şubesi’nin Ramazan ayında yardım kuruluşları ve yardım severlerle görüşerek organize ettiği kampanya amacına ulaştı. Seydişehir Şubemizin başlattığı “Kırım’a Ses Ver Kampanyası”na destek veren ilk kuruluş “Kimse Yok Mu Derneği” oldu.

Kimse Yok Mu Derneği, Seydişehir Şubemizin organizasyonu ile Kırım’da halka dağıtılmak üzere erzak paketlerinin hazırlanması için Kırım Müslümanlarının Dini İdaresi’ne ( Kırım Müftülüğü ) 21 bin dolar ( 44 bin TL) maddi yardım yolladı.

Gönderilen yardımlar ile Kırım Müftülüğü ve Kırım Müslümanları Vakfı tarafından makarna, yağ, zeytin, çay, kahve, tatlı ve diğer ürünler olmak üzere yaklaşık 20 çeşit üründen hazırlanan, yaklaşık 700 paket Kırım’ın çeşitli bölgelerinde belirlenen ailelere Kırım Tatar Milli Mektepleri vasıtasıyla ulaştırıldı.

Kırım Müftülüğü, bu güzel faaliyetin gerçekleşmesinden ve yardımlarından dolayı Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkürlerini bildirdi.