• Derneğimiz heyeti Kırım’daki görüşmeleri sırasında Kırım Müslümanları Müftüsü Emirali Ablayev’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Tuncer Kalkay başkanlığındaki heyetimiz kısa bir süre önce yapılan Kırım Dinî Kurultayı’nda bir kez daha “Kırım Müslümanları Müftüsü” olarak seçilmesinin ardından Millî Meclisimiz seçimlerinde de Meclis Azalığına seçilmesi münasebetiyle Müftü Emirali Ablayev’i tebrik ettiler. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına hayırlı bir çalışma dönemi dileyerek ortak platformdaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Müftü Ablayev ise Ramazan döneminde toplanan fitre-zekat ve yardım paketlerinin ardından kurban bayramı esnasında yapılan kurban bağışları için Genel Merkezimiz’e teşekkürlerini bildirdi. Ayrıca her iki faaliyet sırasındaki işbirliği ve faal çalışmalar münasebetiyle Genel Başkanımız Tuncer Kalkay’ın şahsında bu çalışmalarda payı olan derneğimiz üyelerine, şükranlarını belirten birer “Şeref Yarlığı” takdim etti.