• Kurbanlarını vekalet yoluyla Kırım’da kestirmek isteyen hayırseverlerin, Derneğimiz aracılığıyla Kırım’a ulaştırılan kurban bağışlarına ait kesimler Kurban Bayramında yapıldı.

Kırım Tatar Milli Meclisi ve Kırım Müslümanları Müftülüğünün birlikte düzenlediği 2012 yılı kurban kesimleri kapsamında Derneğimiz aracılığı ile gönderilen 73 hayırseverin bağışladığı 77 adet  kurban  Dinimiz esaslarına uygun bir şekilde kesilerek Kırım’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıldı.

Konya Şubemize Kırım’da kestirilmek için bağış yapılan 12 adet kurban ise Konya Şube Başkanımız Fikret Seyfi Kaçar’ın refakatinde Kırım’da kestirilerek dağıtıldı.

Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Mustafa A. Kırımoğlu bu vesile ile kurbanlarını Kırım’da kestiren hayırseverlere teşekkür ederek kurban bayramlarını kutladı.

Derneğimiz Genel Merkezi aracılığı ile gönderilerek kurbanları Kırım’da kesilen hayırseverlerin isimleri alfabetik sıra ile aşağıdadır.

AHMET AYDIN KIRIMLI
    EKREM BAY
    PINAR BAYBÖRÜ BALKANLIOĞLU
    ERSİN SARIGÖLLÜ
    Derneğimiz, Bakanlar Kurulu'nun 21.12.1992 tarih ve 92/3924 sayılı Kararı ile kamu yararına çalışan derneklerden sayılmış olup bu karar 15 Ocak 1993 tarih ve 21466 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır.