• Derneğimiz Sungurlu Şubesinin ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı, 12 Temmuz 2014 tarihinde yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Kurucu Şube Başkanımız İlyas Özkan’ın açış konuşması ile başladı.

İlyas Özkan, Kurucu heyet olarak aldıkları yetki ile şube kuruluş işlemlerini tamamladıklarını, üye kayıtlarını yaptıklarını ve yapılacak  bu ilk genel kurul toplantısında, genel kurul’un belirleyeceği yeni yönetime devire hazır olduklarını belirterek bugüne kadar desteği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Tek liste halinde girilen seçimde ilk yönetim kurulu oy birliği ile aşağıdaki şekilde belirlendi.

Adil UZAR – Başkan
    Mehmet DAYSAL - Bşk. Yrd.
    Hüsnü GÜNGÖR – Sekreter
    Mevlüt GÖYHAN - Muhasip
    Haşim Murat UZAR - Veznedar
    Fatih ÇAĞATAY - Üye
    Alim ÇAKAN – Üye

Yeni seçilen yönetim kurulu adına söz alan Şube Başkanımız Adil Uzar, bu denli önemli bir sorumluluğu üstlenmekten onur duyacaklarını, bütün üyelerin katkı ve desteğini beklediklerini belirterek yönetim kurulu adına teşekkürlerini bildirdi.

Dilek ve temennilerin ardından genel kurul sona erdi.

Yeni seçilen Yönetime başarılar dileriz.