•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • 2015 bizim için kayıplarımızın çok olduğu acılı bir yıl oldu. Hem Kırım için birlikte mücadele verdiğimiz dostlarımızın yakınlarını hem Kırım davasına büyük hizmetleri olmuş büyüklerimizi hem de hiç beklemediğimiz elim kazalar sonucu Kırım’a hizmetleri çok olacağından şüphemiz olmayan dava arkadaşlarımızı kaybettik. Kayıplarımızı duayla anmak amacıyla 8 Ocak 2016 Cuma günü saat 19.30’da Meşrutiyet Caddesi’ndeki Genel Merkez binamızda düzenlediğimiz etkinliğimize aramızdan ayrılan bu kıymetli insanların aileleri, sevenleri ve üyelerimiz büyük ilgi gösterdi.

     

    Etkinlik Genel Merkez Genel Başkan Vekili Mükremin Şahin’in kayıplarımızı tek tek anarak bu gecenin önemine değindiği konuşması ile başladı. Daha sonra Kurtuluş Camii İmamı Bektaş Çelik’in okuduğu Yasin-i Şerif’in ardından Derneğimiz Genel Sekreteri Ömer Özel dualarla andığımız değerli insanlarımızın isimlerini bir kez daha andı. Özel ayrıca Kırım’da bugün hâlâ zulüm görenleri, 18 Mayıs 1944’te sürgün esnasında hayatını kaybedenleri ve vatan uğruna şehit olanları da dile getirdikten sonra Kırım’ın Rus işgalinden kurtulması için de dua etti. 

     

     

    Dr. Hakan Kırımlı hocamız gerek derneklerimizde gerek vakıflarımızda gerekse mesleklerini icra ettikleri kurumlarda halkımıza hizmet eden bu kıymetli büyüklerimiz ve arkadaşlarımızla ilgili anılarını anlatarak duygularını dile getirdi.

     

     

    Helva ikramıyla sona eren anma etkinliğimize gelen tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. 

    Pin It