• Derneğimiz  Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurul  Toplantısını 30 Ocak 2015 tarihinde  Derince Çenedağ Mahallesindeki Dernek  binasında gerçekleştirdi.  Genel Kurul  Divan Başkanlığı görevini Fikret Türedi  yaparken, Divan Üyeliklerini ise Şengül Talgır ile Oğuz Konakay  üstlendi. Saygı duruşu, “İstiklal Marşı” ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunmasından sonra Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu  raporları görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.

Dernek organlarının seçimi tek liste olarak yapıldı ve dernek organları aşağıdaki isimlerden oluştu.

Yönetim kurulu
    Suavi Oktay
    Maksut Bolluk
    Nezih Toplu
    Seyhan Benkaya
    Şengül Talgır
    Aylin Çorabay
    Erdim Özmen
    Denetim Kurulu
    Fikret Türedi,
    Nejat Meriçli,
    Caner Toplu,
    Disiplin kurulu
    Fahrettin Benkaya
    Selim Konakay
    Abdullah Toplu

Dernek organlarının seçiminde sonra, Suavi Oktay Genel Kurul’a teşekkür ettikten sonra, Derince Kent Meydanı’na yapılan Kırım anıtı için açılış planladıklarını belirtti.

Yönetim Kurulu 8 Şubat 2016 tarihinde yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

Suavi OKTAY:             BAŞKAN

Nezihi TOPLU:            2. BAŞKAN

Aylin ÇORABAY:        SEKRETER

Şengül TALGIR:         MUHASİP

Maksut BOLLUK:       VEZNEDAR

Seyhan BENKAYA:        YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Erdin ÖZMEN:             YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Yeni seçilen dernek organlarında görev alanları tebrik eder, Vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.