• Derneğimiz Manavgat Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 14 Şubat 2016 tarihinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı Ant Etkenmen’in okunması ile başlayan Genel Kurul Toplantısında, Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Şube Başkanı Zeynegül Çağlıyangül Algül tarafından okundu.

Yönetim ve Denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından dernek organlarına seçilen üyeler aşağıdaki gibi belirlendi.

Yönetim Kurulu (Asıl)

Ferhat Ürersoy,

Emine Küçük

Gülcan Günyeli

Kadınlar Kolu olarak; Neşer Karakurt, Sabiha Ertaş, Gülsüm Arapoğlu, Nihan Tüzün, Nuray Şimşek ve Emine Özen görevlendirildi.

Dernek organlarına seçilenleri tebrik eder, vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.