• Derneğimiz Gebze Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısını 6 Mart 2016 tarihinde oldukça yoğun bir katılım ile Dernek lokalinde gerçekleştirdi.

Genel Kurul Öncelikle, Kırımda ki Sürgün Şehitleri ve Ülkemizde, Şehit Düşen Kahraman Askerlerimiz İçin Saygı Duruşu, İstiklal Marşı Ve Kırım Milli Marşı Ant Ant Etkenmen’in okunması İle başladı.

Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından 3 yıllık faaliyet raporu Şube Başkanımız Şerife Orak tarafından okundu.

Yapılan faaliyetlerin yoğunluğundan oluşan ve okunması bir hayli uzun süren faaliyet raporundan, Şube yönetiminin  neredeyse bütün günlerini Kırım’a adadıkları anlaşılıyordu.

Adını her platformda başarılı bir şekilde duyuran Orak ve yönetimi, Kırım davasına hizmet ettikleri kadar, Gebze ve civarında ki sosyal sorumluluk projelerine de verdikleri destekleri ile  aslında yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldular.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının kabul edilmesinden sonra aşağıda belirtilen isimlerden oluşan liste ile dernek organlarının seçimi yapıldı. Tek Liste halinde oluşan dernek organları oybirliği ile kabul edildi.

Dernek organlarına seçilenleri tebrik eder, Vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.

YÖNETİM KURULU (ASİL)                                                    YÖNETİM KURULU (YEDEK)

ŞERİFE ORAK                                                                         ERDOĞAN KÖYLÜ

ERDAL KURTOĞLU                                                                ÖZCAN HARMAN

A.HAKAN SÖNMEZ                                                                 CEYHUN SAMET UYGUN