• Kırım Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’nde Görev Dağılımı

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’nde ilk yönetim kurulu toplantısı 14 Ocak 2017 Pazar günü yapıldı. Toplantı sonrasında görev dağılımı şu şekilde belirlendi.

Turgut GÜNGEZ            : Başkan

Zekeriya BAŞARSLAN  : Başkan Yardımcısı

Serpil MAFKE                : Genel Sekreter

Kamile POLAT               : Sayman

Ataalp PINARER           : Üye (Medya ve Tanıtımdan Sorumlu)

Yahya BAYRAŞLI          : Üye (Kültür ve Etkinliklerden Sorumlu)

Nural KADER                : Üye (Hukuk ve Halkla İlişkilerden Sorumlu)

Dünya Kırım Tatar Kongresi (DKTK) Türkiye Gençlik yapılanması üst kurul delegeleri Alper YAVUZESER ve Fethi Kurtiy ŞAHİN’in şube bünyesindeki Gençlik kolları ve teşkilatlanma komisyonlarını oluşturacağı belirtilirken, Avram Zafer İŞCAN’ın da Kırım’ın köklü halkları olan Karay ve Kırımçaklar ile diyalog sorumlusu olarak görev yapacağı ifade edildi. Ayrıca Mehmet Faik Ayturan da “Tanıtım, Reklam ve Organizasyon”dan sorumlu olacak.

Arkadaşlarımıza Vatan Kırım yolunda yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.