•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Derneğimizin Genel Merkez Yönetim Kurulu, Ankara'da yeni binasında ilk toplantısını 4 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdi.

    b0ed978f8299ac787758967b1c5b8109

    Genel Başkanımız Mükremin Şahin'in başkanlığında Genel Merkezimizin yeni binasında gerçekleştirilen ve iki saate yakın süren ilk toplantıda yeni binanın açılışının ne zaman ve şekilde yapılacağı ile güncel olaylar konuşuldu. Genel  Başkanımız Mükremin Şahin yeni binanın inşaa sürecinde emeği geçen dernek üyelerine teşekkürlerini iletirken "Yeni binamızda ilk toplantımızı yapıyoruz. Bu günlere kolay gelmedik, çok çalıştık bundan sonra daha da fazla çalışarak ilerleyeceğiz. Binanın inşaa sürecinde desteklerini ve yardımlarını hiç esirgemeyen dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

    dernek 2

    Yeni binadaki ilk toplantı Derneğimizin Kurucu Genel Başkanı merhum Dr. Ahmed İhsan Kırımlı'nın ruhuna dua edilerek başladı.

    Yönetim Kurulu toplantısını müteakip, bina içerisinde yaptığı incelemeler ile Yönetim Kurulu yapılacak çalışmalar hakkında istişaresine devam etti.

    Genel Merkezi'mizin, Çankaya İlçesi Mürsel Uluç Mahallesi, 931. Cad. No: 9 adresindeki yeni binasında Vatan Kırım yolunda yapacağı çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

    dernek 3

    Pin It