•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Ahmed Emcemizi aramızdan ayrılışının 5. senei devriyesinde 16 Aralık 2016 Cuma günü saat 18.00’de Genel Merkez binamızda dualarla andık.

    Ahmet Emce

    Bu anma gecesi  Rıza Yusuf’un seslendirdiği Ahmed Emcemizin yazdığı “Güzel Kırım” şiiri ile başladı. Genel Başkanımız Tuncer Kalkay’ın yapmış olduğu konuşmanın ardından Ankara’da yapılan Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında birincilik kazanan genç hafızımızın okuduğu dualarla Ahmed Emcemizi bir kez daha andık.

    anma1

    Anma toplantımıza katılanların paylaştığı anılarla da duygu dolu dakikalar yaşandı. Genel Başkanımız Tuncer Kalkay konuşmasında yaptıklarının unutulmayacağını ifade ederken, Genel Başkan Yardımcımız Mükremin Şahin derneğin kurumsal bir yapı kazanması için yaptığı çalışmalarla geleceğe yönelik faaliyetler için temeli oluşturduğunu belirtti. Hakan Kırımlı hocamız ise babası ile yaşadıklarını konuklarla paylaştı. Kişisel ilişkilerinde hiç sorun yaşamadıklarını ancak mevzu Kırım olduğunda hararetli tartışmalar yaptıklarını zira Ahmed Emcemizin Kırım konusunda çok hassas olduğunu, çalışmalarında son derece titiz davranarak en iyinin yapılmasını istediğini dile getirdi.

    anma2

    Anma toplantımıza katılan kardeşlerimiz devletimize ve milletimize karşı yapılan terörist saldırılarda hayatını kaybeden polislerimiz, askerlerimiz ve vatandaşlarımız ile muhaceret ve sürgünde vefat eden, mezarları dahi olmayan kardeşlerimiz ve Halep’te katledilen mazlumlar için de dua ettiler.

    anma3

    Anma toplantımız helva ikramı ile sona erdi...

    Pin It