Kurucusunun Derneğimiz olduğu Kırım Vakfı’nın “Tarih ve Kültür Konferansları” kapsamında, 1 Mart 2025 tarihinde Gazeteci-Yazar Gönül Şamilkızı ile düzenleyeceği “Kırım Ateşi” adlı konferansa ve imza gününe bütün dostlarımızı bekliyoruz.
Rusya tarafından İşgali’nin 11. yıldönümü çerçevesinde; bizzat yerinde takip ettiği Kırım’ın 2014 yılındaki işgalini ilk günlerinden itibaren, sıcak haber ve yorumları ile TRT ekranlarından anlık olarak paylaşan, izlenimlerini de 2017 yılında “Kırım Ateşi - Bir İşgalin Anatomisi” adlı kitabı ile kayıtlara geçiren Gönül Şamilkızı’nı Kırım Vakfı konuk edecek.
Eski Sovyet coğrafyasına yönelik konularda uzman olan Gönül Şamilkızı, İşgal günleri ile birlikte günümüze kadar olan 11 yıllık sürecin genel bir değerlendirmesini katılımcılar ile paylaşacak.
Genel Merkezimizin ve Kırım Vakfı’nın bulunduğu Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisindeki “Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi”nde yapılacak konferansımız halka açık olacak. Konferans süresince konu ile ilgili merak edilen sorular Gönül Şamilkızı tarafından cevaplandırılacak.
Konferansın ardından da Gönül Şamilkızı “Kırım Ateşi - Bir İşgalin Anatomisi” adlı kitabını okuyucularına imzalayacak.
- Tarih: 1 Mart 2025 Cumartesi
- Saat: 14.00
- Adres: Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No: 9 Dikmen – Çankaya / Ankara
- İletişim: https://kirimvakfi.org.tr/contact