• Özbekistan’da düzenlenen Derviza’ya katılmak üzere gittiğimiz başkent Taşkent’te 27 Eylül 2024 Cuma günü Kırım Tatar Kültür ve Medeniyet Merkezi “AVDET”i ziyaret ettik.

AVDET 2

Genel Başkanımız Mükremin Şahin; Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyesi ve Şefika Gaspıralı Uluslararası Kadın Birliği Başkanı Doç. Dr. Gayana Yüksel; Genel Başkan Vekilimiz Av. Namık Kemal Bayar; Genel Başkan Yardımcımız İsmet Yüksel; Derneğimiz Cıyın Ansambli dans eğitmeni Evelina Kemileva ile Derneğimiz müzik hocası Refat Useinov’dan oluşan heyeti Kırım Tatar Kültür ve Medeniyet Merkezi “AVDET”in başkanı Eskender Serliyev ve Özbekistan’ın tanınmış ses sanatçısı Zakir Acıosmanov karşıladı.

AVDET 3

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda birlikte yapılabilecek kültürel projeler üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.

AVDET 1