• Özbekistan’da düzenlenen Derviza’ya katılmak üzere gittiğimiz başkent Taşkent’te 27 Eylül 2024 Cuma günü TİKA Taşkent Program Koordinasyon Ofisi’ni ziyaret ettik.

TİKA Özbekistan

Görüşmede Genel Başkanımız Mükremin Şahin; Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyesi ve Şefika Gaspıralı Uluslararası Kadın Birliği Başkanı Doç. Dr. Gayana Yüksel; Genel Başkan Vekilimiz Av. Namık Kemal Bayar ile Genel Başkan Yardımcımız İsmet Yüksel hazır bulundu. Genel Merkezimiz heyeti TİKA Taşkent Program Koordinasyon Ofisi Başkanı Ali Rıza Tezcan ve Başkan Yardımcısı Albina Tuzlu tarafından karşılandı.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Özbekistan ve Türkiye arasında yapılabilecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.