• Kırım Derneği Çatalca Şubesi’nin 1 Eylül 2024 tarihli Genel Kurulu İlanıdır.

KIRIM TÜRKLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÇATALCA ŞUBESİ’NDEN

derneklogo 150x150

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Çatalca Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 18.00 de Ferhatpaşa Mahallesi Erenler Sok. No: 6/2 Çatalca/İstanbul adresindeki Dernek binasında aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Belirtilen günde yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü aynı gündem, aynı yer ve aynı saatte yeter sayı aranmaksızın ikinci toplantı yapılacaktır.

GÜNDEM:

1. Açılış, yoklama ve yeter sayı tespiti,
    2. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kırım Tatar Milli Marşı okunması,
    3. Divan Heyeti  teşekkülü,
    4. Yönetim Kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesaplarının okunması, görüşülmesi ve ibrası,
    5. Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası,
    6. Tahmini bütçenin görüşülüp oylanması,
    7. Dernek organları seçimi: yönetim, denetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek üye seçimi,
    8. Dilek ve temenniler,
    9. Kapanış.