• Genel Merkez Yönetim Kurulumuz Haziran ayı toplantısını 6 Haziran 2024 tarihinde Genel Merkez binamızda gerçekleştirdi.

Giris

Toplantıda Mayıs ayı içerisinde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından 2024 yılı içerisinde yapılan beş aylık dönemde önemli yer tutan konular üzerinde genel müzakereler yapıldı.

Banner

Bu bağlamda Kırım’ın İşgali’nin 10. Yılı, Büyük Kırım Tatar Sürgünü’nün 80. yıl dönümünde yapılan faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca Kırım Tatar Sürgünü’nün 80.yıldönümü vesilesiyle Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefançuk’un 15 Mayıs 2024 tarihinde Genel Merkezimize yaptığı ziyaretin anlamı ve önemi üzerinde duruldu.

3

Kurban bağışlarını Derneğimiz aracılığı ile göndermek isteyen üyelerimizin ve dostlarımızın dini vecibelerine yönelik Kurban Bayramı hazırlıkları ile ilgili bilgi alışverişi de toplantı gündeminde yer aldı.

4

Yaz döneminde yapılması planlanan çalışmalar konusunda da müzakereler yapıldı.

5