• Kurucusunun Derneğimiz olduğu Kırım Vakfı’nın “Tarih ve Kültür Konferansları”nın sezon finali olarak 1 Haziran 2024 tarihinde Dr. Hande Gündüz ile düzenleyeceği “Kırım Mücadelesinin Kadınları” adlı konferansa ve imza gününe bütün dostlarımızı bekliyoruz.

f0532f9a e0d8 42a0 835e a22a9a9cf7a8

“Kırım Tatarlarının Milli Hareketi’ndeki Kadın Emektarlar” adlı akademik çalışmanın kitaplaştırılarak okuyucu ile buluşmasını sağlayan bu eseri ile Dr. Hande Gündüz‘ü  Kırım Vakfı konuk edecek.

Genel Merkezimizin ve Kırım Vakfı’nın bulunduğu Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisindeki “Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi”nde yapılacak konferansımız halka açık olacak. Konferans süresince konu ile ilgili merak edilen sorular Dr. Hande Gündüz tarafından cevaplandırılacak.

Konferansın ardından da Dr. Hande Gündüz “Kırım Mücadelesinin Kadınları (1960-1990)” adlı kitabını okuyucularına imzalayacak.

• Tarih: 1 Haziran 2024 Cumartesi
    • Saat: 14.00
    • Adres: Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No: 9 Dikmen – Çankaya / Ankara

İletişim ve konum bilgilerine buradan da ulaşabilirsiniz.