• Kurucusu olduğumuz Kırım Vakfı’nın “Tarih ve Kültür Konferansları” çerçevesinde 2 Mart 2024 tarihinde Serra Menakay ile düzenleyeceği “KUZEY IŞIKLARI – Kırım'dan Türk Dünyasına Yayılan Kadın Aydınlanması” adlı konferansa  ve imza gününe bütün dostlarımızı davet ediyoruz.

serra menekay konferenas kare afis

Aralarında “Aluştadan Esen Yeller” ve “Şefika” adlı romanlarının da bulunduğu 11 kitabın yazarı olan Serra Menekay gerek romanlarındaki kahramanları, gerekse çalışma konuları arasında bulunan öncü kadınlarımızı bilinmeyen ve önemli yönleri ile anlatacak.

Genel Merkezimizin bulunduğu Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisindeki “Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi”nde yapılacak konferans halka açık olacak. Konferans süresince konu ile ilgili merak edilen sorular Serra Menekay tarafından cevaplandırılacak.

Konferansın ardından da Serra Menekay kitaplarını okuyucularına imzalayacak.

• Tarih: 2 Mart 2024 Cumartesi
    • Saat: 14.00
    • Adres: Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No: 9 Dikmen – Çankaya / Ankara

İletişim ve konum bilgilerine buradan da ulaşabilirsiniz.