•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Genel Merkezimizin destekleri ile Genç Tatar, “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü” münasebetiyle 24-25 Haziran 2023 tarihleri arasında ödüllü bir satranç turnuvası düzenliyor.

    Turkce

    Genç Tatar’ın organizatörlüğünde, Genel Merkezimizin destekleriyle düzenlenecek olan bu turnuva, 24-25 Haziran 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Geçen yıl başlayan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü Uluslararası Satranç Turnuvası” tüm satranç severlere açıktır.

    Lichess üzerinden, çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuvamıza hem Lichess internet sitesi hem de Lichess uygulamaları üzerinden katılabilirsiniz. Turnuvaya katılım için ücretsiz bir Lichess hesabı açmanız ve aşağıdaki kayıt formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

    Teknik detaylar kayıt formu içerisinde ve bu duyurunun altında ilan edilmiştir.

    Duyuru İlanı: Tıklayınız

    Turnuva Rehberi: Tıklayınız

    Lichess: https://lichess.org/

    Kayıt Formu: https://forms.gle/QkjRh3u8gBpyN4mCA (Lütfen dikkatli okuyunuz.)

    Kırım Derneği Genel Merkezi destekleriyle verilecek olan ödüller derece sırasıyla olmak üzere şu şekildedir (Ödüle hak kazanan yarışmacının Türkiye dışarısında olması durumunda sonuçların açıklandığı tarih baz alınarak o günkü tl/dolar kur paritesine göre dolar cinsinden ödülün iletimi yapılacaktır.)

    • Birinci: 7.000 TL
    • İkinci: 5.000 TL
    • Üçüncü: 3.000 TL
    • Dördüncü: 1.000 TL
    • Beşinci: 1.000 TL

    Ödüle hak kazanan katılımcılar, onayları alınarak bilahare Genç Tatar ve Kırım Derneği Genel Merkezi tarafından sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır ve ödüllerin teslimi gerçekleştirilecektir.

    İletişim ve her türlü sorunuz için Genç Tatar'ın sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz:

    • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    • Facebook: https://www.facebook.com/genctatarr
    • Twitter: https://twitter.com/genctatar42
    • Instragram: https://www.instagram.com/konyakirimgenclik/

    24-25 Haziran 2023 tarihlerinde “Qırımtatar Milliy Bayraq Künü”ne bağışlap teşkil etkenimiz mukâfatlı santraç turnirine bütün santraç severlerni beklermiz. Turnirge qayd olunmak içün https://forms.gle/QkjRh3u8gBpyN4mCA google form bağlantı adresine sizlerni bekleymiz. Tafsilâtlı bilgi bağlantıdadır. Ayırıca turnirniñ ilânına https://t.ly/3k9t ve turnir rehberine https://drive.google.com/.../1udcMPX.../view yetmek içün hikayemizde paylaşılğan linklerge ketmege unutmañız…

    KirimTatarca

    All chess lovers are invited to participate our international chess tournament, which offers prizes, devoted to the Crimean Tatar National Flag Day. To join the tournament please fill out the form: https://forms.gle/QkjRh3u8gBpyN4mCA Detailed information is given in the link. Announcement: https://t.ly/oAYG Guide: https://t.ly/dGW8

    Ingilizce

    Чекаємо на всіх шанувальників шахів на шаховому турнірі, який ми організуємо до «Дня кримськотатарського національного прапора» 24-25 червня 2023 року. Переможцям турніру передбачено призи. Для реєстрації на турнір пройдіть за адресою посилання гугл форми https://forms.gle/QkjRh3u8gBpyN4mCA, вказаною в нашій історії. Детальна інформація щодо посилання. Ви також можете отримати доступ до анонсу турніру https://t.ly/yRLJ та посібника з участі у турнірі https://t.ly/d4Eu за вказаними посиланнями.

    Rusca

    Pin It