• Köklüce Şubemizin 10-15 yaş aralığındaki gençlerimize yönelik olarak hazırlamış olduğu Kırım temalı hikâye yarışması 1 Haziran 2023 tarihi itibarı ile başvurulara açıldı.

7adabcfb 078e 406c 87df 7a8c73cc443d

10-15 yaş aralığında olan gençlerimizin katılabileceği ve kendilerini deneme fırsatı bulabileceği hikâye yarışmasına başvurular 28 Temmuz 2023 tarihinde saat 18.00’e kadar devam edecek.

Kırım'ın coğrafyası, tarihi ve kültürü hakkında bilgi seviyelerini artırmak hem de gençlerimizin hayal gücünü, araştırma yeteneğini, öğrenme isteklerini, merak duygularını ve özgüvenlerini güçlendirebilmek adına yapılacak olan bu yarışmada  Kırım Sevgisini geleceğimiz olan tüm gençlerimize aktarılması amaçlanıyor.

İki aşamada yapılacak değerlendirmelerde yarışmacılar arasında birinci aşamada jüri tarafından seçilen 6 kişinin eserleri ikinci aşamada youtube canlı yayınında okunacak. Birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 500 TL ödül verilecek yarışmada 4,5 ve 6. Sıradaki yarışmacılara da müellifleri tarafından imzalı kitap hediye edilecek. Dereceye giren altı yarışmacıya da bir yıllık Emel Dergisi aboneliği yapılacak.

Başvuralar; köklüThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ve 0543 543 0031 nolu WhatsApp hattı üzerinden yapılabilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için;