•  Derneğimizin Çankaya Dikmen'deki hizmet binası ve sosyal tesisinin iskanı (yapı kullanma izni) 13 Şubat 2018 tarihinde alınmıştır. Uzun süredir iskan alınarak kullanıma açılması beklenen Dernek hizmet binamızın 2017 yılı Haziran-Eylül döneminde mimari projesine uyarınca gerekli tadilatları ve çevre düzenlemesi yapılmıştır.

20180224 13053920180303 153453

Ekim-Kasım döneminde de doğalgaz ve telekom ruhsat işlemleri bitirilmiş, SGK ve çevre düzenleme izinleri alınmış, belediye iskan müdürlüğü denetçilerinin tespit ettikleri diğer eksiklikler giderilmiş ve iskan alınması için Çankaya Belediyesine yeniden başvurulmuştur.

20180217 162453

20180217 160738

Aralık ayında son kontroller yapılmış ve binamızın kullanıma uygun olduğu tespit edilmiştir. 2018 yılı Ocak ayında iskan harçları yatırılmış ve imza-onay süreci başlatılmıştır. Nihayet özlemle beklenen iskan izni onaylanmış ve yapı kullanma izin belgesi 13 Şubat 2018 günü Derneğimizce teslim alınmıştır.

Çankaya İlçesi Mürsel Uluç Mahallesi, 931. Cad. No:9 (935. Sok. No:3) adresinde bulunan Dernek binamıza taşınma hazırlıkları ve donatım işleri devam etmekte olup, çok yakın bir zamanda binamızın açılışını yapmayı planlamaktayız.

20180217 160338

20180217 160602

20180217 162412

20180224 130532Yeni binamıza Mevlana Bulvarı (1,8 km), Turan Güneş Bulvarı ((1,5 km), Dikmen Caddesi (1,5 km) veya İlker Caddesi (1 km) üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Panora alışveriş merkezine de yaklaşık 1,5 km uzaklıktadır.

Ulus veya Kızılay'dan 131, 145, 155, 183, 185, 190  numaralı belediye otobüsleri ile yaklaşık 20 dakikada yeni binamızın yakınındaki duraklara ulaşılabilmektedir.konum

20180214_145330.jpg
    20180217_160338.jpg