• Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından törenle takdim edilen fahri doktorasını teslim alan Kırım Tatarlarının lideri Mustafa A. Kırımoğlu ertesi günü 12 Mayıs 2023 tarihinde Genel Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Giris

Genel Başkanımız Mükremin Şahin ile Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay tarafından karşılanan Mustafa Kırımoğlu’na TİKA Başkan Yrd. Dr. Mahmut Çevik, KTMM Başkan Yrd. İlmi Umerov, KTMM Üyesi ve Medya Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gayana Yüksel, Tuvgan Til İnternet Sitesi Koordinatörü Deniz Çongar Şahin,  TURKSİD Ukrayna Derneği Başkanı İsmet Yüksel, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Toğrul İsmayil, Gazeteci  Gülsüm Halilova da eşlik etti.

0a304fcd a9f1 41ec ac9f 404885b45ad4

Mustafa Kırımoğlu ziyaret esnasında Ukrayna’daki gelişmeler ve Türkiye’deki temasları hakkında bilgilendirmelerde  bulundu.