• Ramazan ayı vesilesi ile Derneğimiz aracılığı ile yapılan hayırlar yerlerine ulaştırıldı.

Fitre, fidye ve Ramazan ayı yardımlarının tamamı ile zekâtların bir bölümü Ramazan ayı içerisinde bölgemizde yaşanmakta olan savaş sebebiyle Türkiye’ye sığınmak durumunda kalan kardeşlerimiz, tedavileri düzgün bir şekilde yapılmadığı için sağlık sebebiyle gelen hastalarımız ile eğitimlerini burada sürdürmekte olan talebelerimiz arasında paylaştırılmıştır.

Zekâtlarımızın kalan bölümü ile Kırım’da tedavileri yapılamayan hastalarımıza, babası cezaevinde olan çocuklarımıza, başarılı öğrencilerimize ve özenli bir araştırmayla belirlenmiş ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması da devam etmektedir.

Ramazan ayı vesilesi ile Derneğimiz hesaplarına gönderilen  toplam 195.369 TL’lik meblağ  aşağıda belirtilen isimler tarafından bağışlanmıştır.

Bu arada ülkemizde yaşanan büyük deprem felâketi sebebiyle zarar gören kardeşlerimiz için daha önce düzenlenen kampanya ile aşağıdaki listede belirtilenler tarafından yapılan bağışlardan oluşan 80.650 TL’lik meblağ da mübarek Ramazan ayı içerisinde AFAD’a iletilmiştir.

Bu vesile ile hayır sahiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ramazan 2023 Bağışçıları

Ramazan4