• Kuruluş işlemlerini tamamlayarak faaliyete geçen Köklüce Şubemiz ilk olağan genel kurul toplantısını 22 Nisan 2023 tarihinde Konya ili, Tuzlukçu ilçesi, Köklüce köyünde gerçekleştirildi.

197b7e09 c636 48fa a6a8 d041733b8458

Başkan Şaban ATÇI’nın açılış konuşmasının ardından verilen önerge ile Divan Kurulu Başkanlığına Alaattin SEZER, Başkan Yardımcılığına Hasan KAYAR , Yazmanlığa Esra ALANBAY ve Hatice KAYAR oybirliği ile seçildi.

502a8cba-8061-40e4-b021-239bb465cf70.jpg

Divan Kurulunun oluşturulması ile “Saygı Duruşu İstiklal Marşı” ve Kırım Tatar Milli Marşı “Ant Etkenmen” okunarak gündem maddelerine devam edildi.

fc9a129b 9178 4111 aaa1 0ad705249858

Kuruluş döneminde ve genel kurula kadar yapılan faaliyetler, kurucu yönetim kurulu adına Şube Başkanı Şaban ATÇI tarafından Genel Kurula sunuldu.

34de74ca a196 43c8 a6ba 09f7086a6c0d

Tek liste halinde gerçekleştirilen dernek organları aşağıdaki şekli ve oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Alaaddin SEZER
    Ümit ÖZKAN
    Cemil ATAMAN

Dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmaların ardından,   şubenin kurulmasından genel kurula kadar olan sürede destekleri bulunanlara atfedilen teşekkürler yanında Oraza Bayramı kutlaması da yapılarak ile genel kurul tamamlanmıştır.

Genel kurul toplantısının ardından ilk toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulu görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

Başkan : Şaban ATÇI
    Başkan Yardımcısı : Büşra KAYAR
    Sekreter : Bahaddin KAYAR
    Muhasip : Ömer YILMAZ
    Veznedar : Servet ODAMAN
    Yönetim Kurulu Üyesi : Hatice KAYAR
    Yönetim Kurulu Üyesi : Lütfi TURHAN

Köklüce Şubemizin kuruluş aşamasından itibaren ilk genel kurul toplantısına kadar geçen sürede fedakarca çalışan kurucu yönetim kurulu üyelerimiz ile desteklerini esirgemeyen kurucu üyelerimize teşekkür eder, yeni seçilen dernek organlarında görev alan yöneticilerimize de başarılar dileriz.

c9b40142 8952 419e a97d ed406c31837b