• Kıymetli üyelerimiz, kıymetli dostlar, sizleri  Derneğimiz tarafından 2023 yılı Ramazan ayında yapılması plânlanan hayırlar ile ilgili çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 yılı için belirlenen en düşük fitre bedeli  70TL olarak açıklanmıştır.

Biz bu yıl fitre, zekât, ramazan paketi ve fidye hayırlarımızı bölgemizde yaşanmakta olan savaş sebebiyle Türkiye’ye sığınmak durumunda kalan kardeşlerimiz, tedavileri düzgün bir şekilde yapılmadığı için sağlık sebebiyle gelen hastalarımız ile eğitimlerini burada sürdürmekte olan talebelerimizle paylaşacağız. Hayırlarıyla bize destek olmak isteyen üyelerimiz Derneğimizin aşağıdaki hesap numaralarına “FİTRE”, “ZEKAT”, “RAMAZAN PAKETİ” (1 paket bedeli 320 TL olacak şekilde) veya “FİDYE” açıklaması ile bağışlarını gönderebilirler.

Ayrıca mübarek Ramazan ayı boyunca adı geçen kardeşlerimize iftar yemeği  vermek isteyecek  olan dostlarımız kendi belirledikleri miktarı (bir kişi için iftar bedeli 120 tl olacak şekilde) aşağıdaki hesap numaralarına “İFTAR YEMEĞİ İÇİN” notuyla yollayabilirler.

Özellikle zekâtlarımız Kırım’da tedavileri yapılamayan hastalarımız için kullanılacak; babası cezaevinde olan çocuklarımıza, başarılı öğrencilerimize ve özenli bir araştırmayla belirlenmiş ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır.

Bu arada ülkemizde yaşanan büyük deprem felâketi sebebiyle zarar gören kardeşlerimiz için daha önce düzenlenen kampanya ile toplanan bağışlar da mübarek Ramazan ayı içerisinde resmi kurumlar aracılığıyla yerlerine iletilecektir.

Kırım Derneği Genel Merkezi olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Üyelerimizi ve her zaman yanımızda olan dostlarımızı da bu çalışmalara destek olmaya çağırıyoruz.

Kırım Tatar halkının ve Vatanımız Kırım’ın aydınlık geleceğine olan inancımız tamdır. Yaptığımız hayırlar ve iyilikler bu aydınlık geleceğe giden yola döşenen taşlardır…

Birliğimiz Gücümüzdür!

Yardımlarınız İçin