• Derneğimiz Genel Merkezi tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş (Pazarcık, Elbistan) merkezli yaşanan 2 depremin ardından ortaya çıkan felâket ile ilgili 7 Şubat 2023 tarihinde bir açıklama yayınlandı.

Kırım Derneği Genel Merkezi’nden

derneklogo 150x150

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan Depremleri  Hakkında

Ülkemizin 10 ilinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş (Pazarcık, Elbistan) merkezli deprem felâketi hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir.

Bu büyük felâkette hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhları şâd, mekânları cennet olsun. Yaralılara acil şifalar, ailelere sabır diliyor, henüz ulaşılamayan vatandaşlarımızdan hayırlı haberler temenni ediyoruz.

Camiamızı, tüm dostlarımızı ve şubelerimizi resmi kurumlarımızın açmış olduğu yardım kampanyalarına katılmaya davet ediyoruz.

Tüm halkımıza bir kere daha başsağlığı ve sabır diliyoruz.