• Derneğimiz Toydemir Şubesi 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 13.00'te Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı yeter sayısının sağlandığının anlaşılması üzerine Dernek Başkanı Hilmi Coşkun'un konuşması ile toplantı başlatılmıştır.

Toplantı divan başkanlığına Hilmi Coşkun; katip üyeliklere de Nihat Gelgit ve Havva Bozdemir oybirliğiyle seçilmişlerdir.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Ant Etkenmen Marşı okunduktan sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunmuş ve faaliyet raporu ibra edilerek oybirliğiyle kabul edilmiştir.

IMG 20180215 0

Daha sonra aşağıda adları yazılı,  Vecdi Özgey başkanlığındaki tek liste ile gizli oylama açık tasnif yöntemiyle yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun asil ve yedek üyeleri oybirliğiyle seçilmiştir. Buna göre yeni Kurullarda görev alan üyelerin adları:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

1- Vecdi Özgey
    2- Havva Bozdemir
    3- Selçuk Bozdemir
    4- Nihat Gelgit
    5- Sedat Toraman
    6- Sonel Akgün
    7- Mesut Çetin

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

1- Bülent Bozdemir
    2- Dilek Ünal
    3- Selahattin Doğan
    4- Mutlu Bozdemir
    5- Caner Harmankuyu

Denetim Kurulu Asil Üyeleri:

1- Gökben Akgün
    2- Erol Coşkun
    3- Aydın Coşkun

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:

1- Ertan Toraman
    2- Cemalettin Serdar
    3- Tuncer Tufan Atacar

IMG 20180215 1Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Vecdi Özgey Derneğe bugüne değin olduğu gibi her türlü maddi ve manevi katkı yapmaya devam edeceklerini ve yapılan genel kurul toplantısının hayırlı olmasını dilemiştir. Genel kurul toplantısı toplantı tutanağının imzalanmasıyla sona ermiştir.

Genel kurul toplantısından ardından yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını yapmış ve görev dağılımını aşağıdaki gibi yapmıştır:

Vecdi ÖZGEY - Başkan

Havva BOZDEMİR - Başkan Yardımcısı

Selçuk BOZDEMİR - Sekreter

Nihat GELGİT - Sayman

Sedat TORAMAN : Üye

Sonel AKGÜN : Üye

Mesut ÇETİN  : Üye

Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak yeni seçilen arkadaşlarımızı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.