• Balıkesir Şubemiz 12. Olağan Genel Kurul Toplantısını 26 Şubat 2022 tarihinde dernek binasında gerçekleştirdi.

Giris

Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve “İstiklal Marşı” ve Kırım Tatar milli marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile devam eden Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kaplan tarafından yönetim kurulu faaliyet raporunu okundu.

Banner

Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından dernek organlarının seçimi yapıldı.

Dernek organları aşağıdaki gibi oluştu.

liste balikesir

Temennineler bölümünde konuşan Dernek Başkanı Zeki Kaplan, Genel Kurula katılan üyelerimize, önceki dernek organlarında yer alanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, dernek organlarının kurullarına yeni seçilenlere  başarı dileklerini iletti

Yeni seçilen dernek organlarında görev alan arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.