• Kırım Derneğimiz Manavgat Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 13 Şubat 2022 tarihinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel Kurul’da Manavgat Şubemizin dernek organları aşağıdaki şekilde belirlendi. Genel Kurul toplantısının hemen ardından toplanan Yönetim Kurulu da görev dağılımını belirledi.

Yönetim Kurulu ve Görev Dağılımı

Diğdem Başak Başkir Çalışkan - Başkan

Çağri Çelikbaş - Başkan Yrd.

Hacer Burunak - Sekreter

Mustafa Kolutek - Muhasip

Ahmet Alıcı - Veznedar

Erol Baykara - Üye

Hüseyin Ziyaeddin - üye

Denetleme Kurulu

H.Avni Gelendost

Rıdvan Burunak

Ferhat Ürersoy

Disiplin Kurulu

Fatih Çalışkan

Nuray Şimşek

Gülizar Alıcı

Genel Kurul sonunda Şube Başkanı Diğdem Başak Başkir Çalışkan aşağıdaki teşekkür konuşması yaptı.

“Genel kurulumuza katılan, bizlere güvenip, Üç yıl daha hizmet görevini layık gören tüm dostlarımıza, müsait olamayıp katılamayan, gönderdikleri selamlarla hayır dileklerini ileten kıymetli dostlarımıza, rahat bir kongre ortamı sunan, güleryüzlü Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ekibine, geçmiş dönemde beraber son derece başarılı projeler geliştirdiğimiz ve bu dönemde beraber yürüyeceğimiz yeni arkadaşlarıma , her zaman yanımızda olan işbirlikleri içerisinde olduğumuz tüm Dostlarımıza,Aileme, Eşime Sonsuz Teşekkür ederim. Yeni Yönetim Kurulu,Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulumuz ile yeni dönemimizde de sağlık içerisinde  hayırlı, faydalı işler yapabilmek tek dileğimizdir.”

Yeni seçilen dernek organlarında görev alan arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.