• 2022’nin bütün insanlığa sağlık, barış, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini diliyoruz.

Kırım Derneği Genel Merkezi’nden

Logo Kırım Derneği

Yeni Yıl Mesajı

Ankara, 1.Ocak.2022

Pandemi dünyada etkisini sürdürürken Vatanımız Kırım’da da bir felâket haline dönüşmüştür. Bu hastalık yüzünden verdiğimiz kayıpların sayısının çok yüksek olması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bütün dünyanın Kovid-19 salgını nedeniyle zorluklarla ve büyük kayıplarla mücadele ettiği bir yılı daha arkamızda bırakırken yıl boyunca salgın nedeniyle dünyanın her yerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, halen hastalıkla mücadele edenlere acil şifalar diliyoruz.

Aynı zamanda salgınla mücadelede en ön safta yer alan, maalesef pek çok mensubunu kaybeden sağlık çalışanlarına, tıp ve bilim dünyasına yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2022’nin pandemiden kurtulduğumuz, Kırım ile birlikte bütün dünyada da huzur, barış ve insanlık onurunun yükseldiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Çalışmalarımızın, Emel ve ideallerimize giden yolun taşlarının döşenmesine yardımcı olması dileğiyle dernek faaliyetlerimize destek olan bütün dostlarımızın yeni yılını kutluyoruz.