•  Ahmed Emcemizi vefatının 10.yılında bir kere daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Derneğimizin kurumsallaşmasında ve kamu yararına dernekler statüsünde faaliyet göstermesinde en büyük pay sahibi olan, Genel Merkez olduktan sonraki ilk Genel Başkanımız merhum Dr.Ahmed İhsan Kırımlı yaptıklarıyla halkımızın sembol isimleri arasında yerini almıştır.

Ahmed Emcemizi ve çalışmalarında eşinin en büyük desteği, kıymetli ömür arkadaşı Dr.Zuhal Çiçek Kırımlı’yı bir kere daha rahmetle anıyoruz.

Onlar bizim için her zaman yol göstericiydiler. İyi, doğru, çalışkan insanlar olarak örnek bir hayat yaşadılar ve bizlere ilham kaynağı oldular.

Ruhları şâd, mekânları cennet olsun.

Genel Başkan