• Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Aralık ayı olağan toplantısını yaptı.

resim 1

Derneğimiz Yönetim Kurulu Yeni Oran’daki Genel Merkez binamızda 4 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleştirdiği toplantıda yıl sonuna kadar yapılacak olan faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

resim 2

Özellikle 10 Aralık’ta Milli Kütüphane’de düzenlenecek olan “İşgal Altındaki Kırım’da İnsan Hakları ve Kırım Tatarları” başlıklı toplantı; 16 Aralık’ta Devlet Resim Heykel Müzesi’nde yapılacak olan Litvanya Tatar Yılı Kutlama Programı; 16-19 Aralık tarihleri arasında Dr.Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilmek üzere hazırlıkları devam eden kermes ile Kırım Kültür Günleri ve 19 Aralık’ta Aksaray’da açılışı yapılacak “Aksaray Hamidiye Kültür Merkezi” hakkında bilgi verildi.

resim 3

Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi'nden arkadaşlarımız konuk olarak katıldığı toplantımızda yönetim kurulumuzda bir de görev değişikliği oldu. Tayin sebebiyle Marmaris'e giden Semih Gezer'in yerine Serdar Günönü yönetim kurulumuzun yeni üyesi olarak toplantıya katıldı.