• Kırım Derneği Genel Sekreteri Ülkü Aksel’in babası, Derneğimiz üyesi ve Emel Kırım Vakfı Başkan Vekili Nurten Bay, Derneğimiz üyesi Serpil Gence ile Kırım Derneği Gençlik Komisyonu Üyesi Girayhan Gence’nin eniştesi, Cıyın Ansambli dansçısı Batur Alp Akdemir’in dedesi Musa Aksel 25 Eylül 2021 Cumartesi günü Ankara’da vefat etmiştir.

Musa Aksel

Merhumun cenazesi bugün, 26 Eylül 2021 Pazar günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda kabristandaki yoğunluk sebebiyle öğlen namazından önce saat 12:30 da kaldırılacak, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, Ailesine ve Yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kırım Derneği Genel Merkezi