• T.C.İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulmuş olan Dernek Bilgi Sistemi (DERBİS) kapsamında dernek üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları'nın DERBİS sistemine kayıtlı olması zorunludur.

Bu nedenle, Genel Merkezimize kayıtlı üyelerimizin dernek üyeliklerinin devamı için T.C. Kimlik Numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Genel Merkezimize kayıtlı üyelerimizin hak kaybına uğramaması açısından T.C. Kimlik Numaralarını en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar Genel Merkezimize ait 05334725020 numaralı telefona Ad/Soyad ve T.C. Kimlik Numaralarını bizzat arayarak, WhatsApp mesajı veya SMS mesajı yolu ile bildirmelerini önemle duyururuz.