•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • GENÇ TATAR ekibi organizasyonuyla bir satranç turnuvası düzenlenecektir. “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü”ne özel tasarlanan Satranç Turnuvası, 26 Haziran 2021 Kırım Tatar Millî Bayrak Günü haftasında gerçekleştirilecektir.

    “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü Satranç Turnuvası”na katılım ücretsizdir. Turnuva sonucunda oluşacak sıralamada hak kazanan katılımcılara Kırım Derneği Genel Merkezi’nce özel bir satranç takımı, Kırım Derneği Bursa Şubesi’nce Kırım Tatarca Online Dil Kursu, Emel Kırım Vakfı’nca bir yıllık “Emel Dergisi” aboneliği ile KTMM Türkiye Temsilcisi ve Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay tarafından da imzalı bir kitap hediye olarak verilecektir.

    WhatsApp Image 2021 06 09 at 15.49.55

    Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sebebiyle bu yıl gerçekleştirilen bütün etkinlikler gibi Satranç Turnuvası da çevrimiçi olarak düzenlenecek, https://lichess.org/ bağlantısındaki çevrimiçi satranç uygulaması Lichess üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu sebeple turnuva katılımcılarının girişin ücretsiz olduğu Lichess uygulamasında üyelikleri bulunması gerekmektedir. Lichess’e uygulaması üyeliği ücretsizdir. Turnuva eşleşmeleri ve puan sıralaması Lichess programı ile otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

    Ayrıca turnuvaya katılabilmek için https://docs.google.com/.../1FAIpQLScmwFtscJb3UI.../viewform bağlantısındaki turnuva kayıt formunun doldurulması gerekmektedir. Turnuva ile ilgili bütün bilgilere bu linkten ulaşılabilir.

    “Kırım Tatar Millî Bayrak Günü Satranç Turnuvası” eş zamanlı olarak GENÇ TATAR facebook sayfasından canlı olarak ta yayınlanacaktır.

     

    Pin It