• 1917 Kurultayı kahramanlarının ve şehitlerimizin, muhaceret ve sürgün yollarında hayatlarını kaybetmiş mezarları bile olmayan insanlarımızın, “Vatan” ve “Millet” yolunda hiç durmadan, korkusuzca, her türlü zorluğa yiğitçe göğüs geren ve şehitlik mertebesine ulaşan şanlı yolbaşçılarımızın aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz.

Şehitler Günü

Dünyanın çeşitli ülkelerine dağılmak zorunda kalmış halkımızı Antlı Şehidimiz Numan Çelebicihan’ın şehadet mertebesine erdiği 23 Şubat gecesinde onun ve kahramanlarımızın ruhu için bir Fatiha okumaya, duaya davet ediyoruz.

Kırım Derneği Genel Merkezi