•

Ceyhan Şubemizde 30 Ekim 2020 cumartesi günü bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ceyhan 2 2

Genel Merkezimiz Yönetim Kurulu Üyesi Ali Olgun Boydak, Adana Kırım Türkleri Derneği Başkanı Atilla Utku, Adana Ukrayna Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İrem Tarı ile birlikte dernek yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı son derece samimi bir ortamda geçti.

Ceyhan 3

Salgın sebebiyle açık havada düzenlenen toplantı Şube Başkanı İsmail Taymaz’ın konuşması ile başladı.

Ceyhan 2 1

Tüm salgın tedbirlerine riayet edilen ve yaklaşık 70 kişinin katıldığı istişare toplantısında yapılan konuşmalarda birlik beraberlik vurgusu yapılarak salgın sonrası içinı planlanan faaliyetler ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Ceyhan 1