• Büyükelçi Sybiha, Safinar Aptemizi Ziyaret Etti

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Ekselans Andrii Sybiha 6 Ekim 2020 Salı günü eşi Tetiana Sybiha ile birlikte Safinar Aptemizi hastahanedeki odasında ziyaret ederek sağlık dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında Sayın Büyükelçiye Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Arif Çetin, Genel Başkanımız Mükremin Şahin ve Kırım Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mine İmrak da eşlik etti.

WhatsApp_Image_2020-10-06_at_12.41.21.jpeg

Safinar Cemileva daha önce rahatsızlanarak Kiev’de tedavi altına alınmıştı. Bu sırada durumdan haberdar olan Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere Dışişleri Bakanlığını bilgilendirmiş ardından da Sağlık Bakanlığı bilgilendirilerek Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen bir ambulans uçakla Safinar Hanım geçen hafta Ankara’ya getirilerek tedavi altına alınmıştı.

WhatsApp_Image_2020-10-06_at_12.41.29.jpeg

Biz de Genel Merkezimiz adına Safinar Aptemize acil şifalar diliyoruz.

Başlık.jpeg