•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Dünya Kırım Tatar Kongresi (DQTK) Yönetiminden bir grup ile Dünya Ukrain Kongresi Yöneticileri internet ortamında bir tanışma ve çalışma toplantısı yaptılar.

    Ukrain3Toplantıda Ukrain heyetinde Dünya Ukrainler Kongresi Başkanı Paul Grod, Dünya Ukrainler Kongresi Başkan Yardımcısı Serhiy Kasyanchuk, Dünya Ukrainler Kongresi Yetkili Müdürü Mariya Kuriyanova ve Amerikan Ukrainler Kongresi Komitesi Üyesi Andrij Donriansky yer alırken Kırım Tatar heyetinde Kiev’den DQTK Başkanı Refat Çubarov; Türkiye’den DQTK Başkan Yardımcısı Mükremin Şahin, DQTK Genel Sekreteri Namık Kemal Bayar ve Fethi Kurtiy Şahin, Amerika Birleşik Devletleri’nden DQTK Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Bakkallı, Kanada’dan DQTK Yönetim Kurulu Üyesi Rüstem İrsay, Polonya’dan DQTK Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Useinov hazır bulundu.

    Heyetlerde yer alan üyeler yaklaşık 1,5 saat süren bu ilk toplantıda, birlikte yapılabilecek çalışmalar hususunda görüş alışverişinde bulundular. Toplantı esnasında çalışmaların sürekliliği amacıyla bir yol haritası üzerinde çalışıldı.

    Ukrain1

    Pin It