•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Gebze Şubemiz tarafından tedavi gören Kırım Tatarlarına destek olmak üzere 17 Ocak 2020 tarihinde düzenlenen kermes, geniş bir katılımla açıldı.

    giris

    19 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek olan kermese, yoğun ilgi gösterildi. Kermesin açılışına, Kocaeli Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Emel Kırım Vakfı Başkanı, Kırım Tatar Milli Meclisi Türkiye Temsilcisi Zafer Karatay , Kırım Tatar dernek başkanları ve yönetim kurulu ile çok sayıda destekçi katıldı.

    banner

    Kırım Tatarlarına destek olmak için düzenlenen örnek kampanya ile ilgili Şube Başkanımız Şerife Orak, “Tedavi gören hastalarımız için düzenlediğimiz kermesimize katılarak bizlere destek veren, Sn. Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a, Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay’ a, Başkan Yardımcısı Nurten Bay’a, Kocaeli Kırım Türkleri Dernek Başkanı Şengül Talgır’a ve yönetim kuruluna, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sezer Nilgün Aydın’a ve Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak’a, Kırım Gelişim Vakfı Bursa Şube Başkanı Haluk Yaşayanlar’a, Kentka Başkanı Tuba Şensoy’a, Kırım Türkleri Londra Temsilcisi Melek Maksudoğlu’na ve ayrıca Gebze Kırım Türkleri derneği yönetim kuruluna, kadın kollarına, denetim kurulu Başkanı Basri Ateş’e, disiplin kurulu başkanı Abdullah Akkerman’a, derneğimiz kurucu kadın kolu başkanı Nermin Ekim’e, gönüllülerimize, üyelerimize ve dostlarımıza, Geray, Sevilya ve Leyla adına teşekkür ederiz. Kermesimize, hasta olan hayatlara dokunmak adına sizleri de bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Gebze Şubemizin yardım kermesi, 19 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. Söz konusu kermesin geliri, Rusya tarafından işgal edilen Kırım’dan Türkiye’ye gelerek tedavi gören Kırım Tatarlarına aktarılacak.

    Pin It