Genel Merkezimiz Organizasyonu İle Yapılan İftarlar Tamamlandı

Haziran 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
25 26 27 28 29 30

Kırım'ın Türk kökenli yerli halklarından kardeş Karaim (Karay) halkının İstanbul'da yaşayan evlâdından olan ve 40 seneyi aşkın süredir İstanbul Türk Karaim cemaatine Hazan olarak hizmet etmiş bulunan Yusuf Sadık Beyefendinin vefatını üzüntüyle öğrendik.

Bu vesileyle, Kırım Derneği Genel Merkezi olarak dil, tarih, folklor, coğrafya gibi birçok ortak noktaları paylaştığımız kardeş Karay halkının her zaman yanında olduğumuzu belirtir, acılarını en içten duygularımızla paylaşır, merhuma Tanrı'dan mağfiret, ailesine ve Karaim cemaatine de başsağlığı dileriz.

Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu