• Es Tv’de Cumartesi akşamları Kırım Tatarcasında yayınlanan Güzel Kırım programının 15 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan 9. Bölümüne Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi’nden Oya Deniz Çongar Şahin katıldı.

deniz2

Güzel Kırım’ın 9. Bölümünde Ediye Kataman’ın sorularını cevaplayan Oya Deniz Çongar Şahin, gençlik yıllarından bugüne kadar Kırım konusundaki çalışmalara faal bir şekilde iştirak ettiğini,  gerek Emel Dergisinde gerekse Kırım Derneği’nde uzun yıllar hizmet verdiğini anlattı.

Derneğimizde Genel Sekreterlik görevi yanında Kırım Bülteni’nin Editörlüğünü de yapan Oya Deniz Çongar uzun yıllar TRT’de spikerlik de yapmıştı.

deniz5

Sunuculuğunu Ediye Kataman’ın yaptığı “Güzel Kırım” programı Es Tv’de Cumartesi akşamları saat 20.00 ile 21.00 arasında yayınlanıyor.

Oya Deniz Çongar Şahin ile yapılan sohbeti aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.