•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Devlet Bakanı Faruk Çelik 15 Mart 2011 tarihinde, İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin ile birlikte Genel Merkezimizi ziyaret etti. Derneğimiz çalışmaları hakkında bilgi alan Faruk Çelik, zaman buldukça Derneğimizi ziyaret etmeyi sürdüreceğini ve faaliyetlerimizi takip edeceğini belirttikten sonra, Bakanlığına bağlı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın çalışmalarından bahsetti. Devlet Bakanı Faruk Çelik’in sürpriz ziyaretinde; Yönetim Kurulu Üyemiz ve Genel Veznedarımız Mustafa Şahin; Sayın Bakanın, Derneğimize yaptığı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, faaliyetlerimiz hakkında açıklamalarda bulundu.
    Devlet Bakanı Faruk Çelik’in ziyaretinin hemen akabinde; Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’ndan bir heyet de, daha önceden planlanan, Derneğimiz ziyaretini gerçekleştirdi. Söz konusu heyette, Kültürel ve Sosyal İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan; Daire Başkanı Ramazan Çokçevik, Uzman Mehmet Kılıç ile Uzman Yardımcısı Yeliz Öz yer aldı. Daire Başkanı Ramazan Çokçevik, çiçeği burnunda olan Kurumun faal bir şekilde çalışmalarına başladığını, bu çalışmalarında, sivil toplum kuruluşlarına da çok önem verdiklerini, bu vesile ile de bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve ilişkilerin çok daha kuvvetli bir şekilde gelişerek devam etmesinden yana olduklarını belirtti.
     
    Genel Sekreterimiz Tuncer Kalkay, Yönetim Kurulu Üyemiz Oya Deniz Çongar ve eski Genel Başkan Yardımcılarımızdan  Mükremin Şahin de, Derneğimiz çalışmalarının kapsamı ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın çalışmalarına destek olmak istediklerini ifade ettiler.
    Pin It