•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Derneğimiz Tekirdağ Şubesinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 25 Şubat 2013 tarihinde yapıldı.
     
    Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstiklal Marşı ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile Şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şube Başkanımız Hasan Erge’nin açış konuşması ile başladı.
     
    Divan’ın oluşturulmasının ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okunduktan sonra oybirliği ile ibra edildi. Dernek organlarının seçimi sonucunda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.
     
     
    Yönetim Kurulu
    Osman KURT
    Ayhan ZİYA
    Erkan ÖZER
    Arif YILMAZ
    Nuri ÖZER
    Atılgan ALKIRAN
    Timur AKYEL
     
    Denetim Kurulu
    Hüseyin Serdar ERZEREN
    Canan İÇER
    Mehmet PORTAKAL
     
    Disiplin Kurulu
    Abdülkerim KASAP
    Erhan BİLSEL
    Rahmi ÖZKIRIM
     
    Seçilen Yönetim adına söz alan Yeni Şube Başkanımız Osman Kurt, Dernek faaliyetlerini hızlandıracaklarını, Kırım milli davasını yakından takip edeceklerini, Trakya bölgesinde binlerce Kırım Tatar ailesinin yaşadığını, Kırım’la iyi bir diyalog içinde olan Derneğin her gün bu bağlantıları daha da geliştirmeye çalıştığını belirtti.
     
    Başkan Osman KURT, “ Bu dernek milli ve kamu yararına bir dernektir. Çok önemli ve çok değerli üyelere sahibiyiz. Derneği kurup bugüne getirenlere kamuoyu huzurunda teşekkür ediyorum. Emekleri değerlidir. Tekirdağ’da güçlü bir STK olmak niyetindeyiz. Derneğimiz bilinip tanınıyor. Milli liderimiz olan Mustafa Cemiloğlu’na Allah uzun emirler versin. Dünya Kırım Türklüğünün kendisine büyük saygısı var. Biz onun Kırım’da yürüttüğü politikaya güveniyoruz. Tüm Kırım Tatarlarına açık davetiye yapıyorum: Gelin derneğimizi daha da güçlendirelim, bu kutsal çatı altında toplanalım. Birlikten kuvvet doğar. Hayırlı olsun.” Dedi.
     
    Bir önceki dernek organlarında görev alan yöneticilerimize teşekkür ile seçilen yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
    Pin It