•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Gebze Şubemiz Olağan Genel Kurul toplantısını 25 Mayıs 2013 tarihinde Gebze’de yaptı. Yoğun ilginin olduğu Genel Kurul Toplantısı, “İstiklal Marşı” ve Kırım Milli Marşı “Ant Etkenmen”in okunması ile başladı. Şube Başkanı Şerife Orak’ın Dernek faaliyetleri hakkında yaptığı konuşmadan sonra geçmiş dönem faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları ibra edildi.

    Dernek organlarının seçimine iki liste ile gidildi. Söz konusu listelerin adına yapılan konuşmaların ardından, kapalı usulde yapılan oylamadan sonra aşağıdaki şekilde görev dağılımını yapan listede bulunan adaylar seçimi kazandı.

    BAŞKAN    Şerife   ORAK

    2.BAŞKAN   Erdal KURTOĞLU
    SEKRETER  Ahmet Hakan SÖNMEZ
    MUHASİP  Yasemin ATEŞ
    VEZNEDAR  Erdem DOKUZELMA
    ÜYE  Nedim ÖZ

    ÜYE M. Emin ÖZGELDİ

     

    Yeni Yönetim Kurulu adına söz alan Şerife ORAK, güvenlerinden ve desteklerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemdeki çalışmalara aktif olarak katılmaları için bütün üyeleri davet etti.

    Gebze Şubemizin Genel Kurulunu kendine yakışır bir şekilde verdiği demokratik seçiminden dolayı tebrik, eski yönetimde görev alanlara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni seçilenlere başarılar dileriz. Gebze Şubemizin bütün üyelerinin her zaman olduğu gibi Vatan Kırım yolundaki desteklerini birlik ve beraberlik ruhu içerisinde artırarak devam edecekleri inancıyla yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

    Pin It