• Vatan Kırım’ımızın Rus işgaline uğradığı 27 Şubat 2014 tarihinden sonra gelişen olaylarda ilk şehidimizi verdik.

Kırım’ın Rus zulmüne verdiği binlerce şehide eklenen Reşat Ahmetov, evli ve üç çocuk babasıydı. Milletimizin Antlı Şehitleri arasında büyük bir hatırası olacaktır.

Yüce Allah’tan milletimize bu zulmü reva görenleri dünya üzerinde cezalandırmasını, milletimiz üzerindeki bu kara bulutların bir an evvel dağılarak vatanımızda huzur ve sükunun yeniden tesisini dileriz.

Bilinmelidir ki şehidimizin hakkı, sözlerini tutmayarak Milletimizi bu zulme mahkum edenlerin üzerinedir.

Allah’tan şehitimize rahmet, geride kalan ailesine, çocuklarına ve Milletimize başsağlığı dileriz.

Kırım Derneği Genel Merkezi