• Toydemir Şubemiz Olağan Genel Kurul Toplantısını 3 Mart 2024 tarihinde Polatlı Toydemir Mahallesinde gerçekleştirdi.

Giris

Şube Başkanı Vecdi Özgey’in açılış konuşmasının ardından verilen önerge ile Divan Kurulu Başkanlığına Nurettin Coşkun, Katip Üyeliklere Ergün Çetin ile Nadir Özgey oybirliği ile seçildi.

b5aafade 2585 41f6 a78b b51fdb2f5f36

Divan Kurulunun oluşturulması ile “İstiklâl Marşı” ve “Ant Etkenmen” okunarak  gündem maddelerine devam edildi.

banner

Yönetim Kurulu Raporu ile  Denetim Kurulu Raporu’nun ayrı ayrı okunarak ibra edilmesinin ardından dernek organlarının seçimine geçildi.

Tek liste halinde gerçekleştirilen dernek organları aşağıdaki şekli ile kabul edildi.

Liste

Dilek ve temenniler bölümünde yeni yönetim adına Vecdi Özgey tarafından yapılan teşekkür konuşmasının ardından genel kurul tamamlandı.

fcc108fa 8dea 4651 8fcc aaf5f912eb3d

Genel kurul toplantısının ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Yönetim Kurulu görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

Yönetim Kurulu

Bu vesile ile önceki dönem dernek organları yönetiminde yer alan yöneticilerimize teşekkür eder, yeni seçilen yönetime de çalışmalarında başarılar dileriz.