• Genel Merkez Yönetim Kurulumuz Aralık ayı toplantısını 16 Aralık 2023 tarihinde Genel Merkez binamızda gerçekleştirdi.

2

Toplantıda Kasım ayı içerisinde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından önümüzdeki günler içerisinde yapılması planlanan faaliyetler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Banner

Bu kapsamda, Kırım’ın İşgali’nin 10. Yılı, Büyük Kırım Tatar Sürgünü’nün 80. yıl dönümü olması vesilesiyle 2024 yılı içerisinde yapılması dönümü vesilesiyle planlanan çalışmalar çerçevesinde gerekli değerlendirmeler yapıldı.

4

Emel Kırım Vakfı tarafından başlatılan, Rusya’da hapishanede tutulan Kırım Tatarlarına mektup ve kartpostal gönderme kampanyasına destek verilmesi de toplantı konuları arasında yer aldı.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından, merhum Genel Başkanımız Dr. Ahmed İhsan Kırımlı’nın vefatının 12. Yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen anma toplantısına katılım sağlandı.

Banner